|Follow |Facebook | Dashboard |
Berjuang Untuk Jannah: Pantai mari

Wednesday, 16 May 2012

Pantai mari


Cerita nih sebenarnya pada 6/5/12  aku tunda sebab camera buat hal sekian 

Assalamualaikum Reader Haiiiii, sihat ? dayana kurang sihat sikit *taktanyapun sebab sekarang nih banyak penyakit berjangkit kan ? batok, sakit kepala , flu , deman , gatal mata fuhhh banyaknyaa tapi dayana rela sakit batok , flu semua tuh daripada sakit gigi , sakit gigi teramat lah sakit takboleh nak tahan sekuat mana pun orang tuh dia akan nangis kalau berdepan dengan sakit gigi , haha betul tak ? jangan nak sorok2 la dah tau da eh eh aku dah macam doktor gigi dahkan ? okay kita mulakan cerita kita pada suatu hari eh tak harituhkan abang dayana bawa pergi pangang ayam tepi pantai sekaligus sambut hari jadi apip memang best ah main nyawa nyawa ikan eh tahu ke nyawa2 ikan tuh ? alah yang main baling2 tuh siapa kena bola tuh kena keluar, aku la yang balik2 kena baling je taklarat la nak lari, habis main tuh kami main gala pulak main gala takbest ah  senang sangat kena sentuh, lepas tuh semua dah boring so semua pun pergi terjun laut ah , tapi air laut dah surut dah takbest da nak mandi ,  lepas mandi laut habis badan penuh dengan pasir dah puas mandi laut dayana pergi la tukar baju, lepas tuh abang dah nak bawa balik eeeeeeeeeeeee awalnyaaa , k malas nak cakap banyak tengok jela picture kat bawah (': ,


Indahnya ciptaan Allah S.W.T

Abang dan adik dayana main bola


Abang aku memang takhandsome macam aku kan ? merepek


Suarez pun join kami juga pergi pantai kau ada ? eh taklah tuh adik aku la, haha


Mula mula datang dekat pantai tudung aku macam nih tapi rasa macam takselesa pergi toilet tukar ,haha


Be nature is awesome right ?


Nih la photography aku dekat pantai harituh


Musuh ketat aku dekat rumah, haha


Ceh, nak tayang jam tangan la tuh


Muka gangster marah sebab balik awal sangat ! banyak lagi picture tapi dekat camera abang, nih camera dayana tuh yang banyak sangat picture dayana, hihi  kla tu je nak tidur tataaaaaa assalamualaikum

No comments: